Ledelse og økonomi


Hvad har parforhold, karriere, ledelse, fritidsinteresser og økonomi til fælles?

Svaret er: En hel del – hvis man dykker ned i den psykiske dynamik med blokeringer og muligheder.

Det er svært at lære at cykle i et klasselokale….
Foredrag, bøger og videoer er udmærkede, men den mest effektive måde at lære på, er at PRØVE DET I DET VIRKELIG LIV – og at lege, mens du lærer!!!!
Helst i et trygt miljø uden risiko for alvorlige konsekvenser.

Har du lyst til at opleve en sjov og spændende eftermiddag, hvor du vil lære noget om dig selv og dine kollegaer i en munter atmosfære?

Du vil få to ting ud af dette kursus:
Dels vil I på en legende måde lære hinandens stærke og svage sider at kende, og dels vil du få et personligt udbytte med dig hjem i form af en større selvindsigt på en lang række områder.

Den mest effektive måde at lære på, er at LEGE færdighederne ind, og det gør vi her - i står målestok.


Kurset vil også belyse følgende punkter: Du vil på dette 4-timers interaktive kursus på et dybere plan få en forståelse for sammenhænge i dit liv, som handler om det mønster, du har vævet i dit liv indtil nu.9 10 11 12

Klik her for at læse om hvad andre kursister mener om kurset.
Der er en rød tråd i alt hvad vi gør. De fleste ting er uundværlige for os, såsom at brygge en kop kaffe eller køre på cykel. Andre ting kan med tiden blive uhensigtsmæssige blokeringer, fx hvis man er dumpet nogle gange til køreprøve, og så bliver mere og mere bange for at gå op igen.

Det vigtigste er at blive bevidst om sin adfærd – og så ændre den, hvis man ønsker det.

I løbet af kurset vil du blive i stand til at se dit eget mønster på alle planer: Økonomi, arbejdssituationer, parforhold, børneopdragelse, egen virksomhed, fritidsaktiviteter og helbred.

Ikke mindst din holdning til ledelse af medarbejdere vil blive tydelig for dig.

Se videoer og læs mere på www.cash-flow.dk.