Cashflow facilitator

Ny uddannelse!


CashFlow Jeg er selv underviser, coach og psykoterapeut. For 5 år siden stødte jeg på en fantastisk måde at møde mennesker og tiltrække flere klienter. CashFlow/MindFlow-spillet!

Her er, hvordan det fungerer:
Robert T. Kiyosaki, økonomisk guru og mangemillionær, har blandt andet skrevet bogen ”Rich Dad – Poor Dad” og lavet brætspillet ”Cashflow 101”. www.richdad.com
Dette spil afdækker på en forunderlig måde i detaljer vores mønstre og blokeringer, så de bliver knivskarpt tydelige for hver enkelt kursist. Dels lærer du dine klienter noget om deres egen adfærd, dels lærer du dem nogle brugbare holdninger i forbindelse med deres finansielle habitus, og dels har du her et værktøj der arbejder for dig i dit arbejde med dine klienter.

En facilitator er en vejleder/leder, der hjælper en gruppe igennem en proces/udvikling frem mod et mål.
Også du kunne tage CashFlow/MindFlow ind som en del af dit arbejde med andre mennesker og blive CashFlow-facilitator.

Jeg selv har gennem de efterhånden 100 CashFlow-kurser med stor tilfredshed oplevet kursisternes aha!-oplevelser, selverkendelser, bevidsthedsudvidelser, samt ændring af holdning og adfærd. Uddannelsen til CashFlowMindFlow-facilitator er gratis – du betaler kun for din deltagelse i spillene (se tilmelding).


Uddannelsen til CashFlow/MindFlow Facilitator inkluderer (men er ikke begrænset til):
Klik på www.Cash-Flow.dk for at læse, se og høre mere om CashFlow/MindFlow.

Hvis du er interesseret i at lære, hvordan du kan tiltrække mange nye klienter, bruge et særdeles effektivt ”værktøj” til at hjælpe dem psykoterapeutisk, og hvordan du selv kan tjene flere penge, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 36 99 24 56 eller facilitator@cash-flow.dk