3 timers millionær

Cashflow 101 Hvordan man bliver millionær på kun 3-timer!

At have det sjovt er den næstbedste måde at lære på. At undervise en ven eller en elsket person er den bedste måde. Ved at undervise andre, hæver du din forståelse markant. Hovedårsagen til at Cashflow er designet som et brætspil, er for at lære alle spillerne at være undervisere. Vi har hver især styrker og svagheder. Spillet Cashflow tillader hver spiller både at lære fra sig og at indlære.
Hvis du er oprigtig omkring ønsket omkring din egen finansielle frihed, så anbefaler vi at du følger nedenstående plan:

Seks trin til at blive en 3-timers millionær
  1. Find 1 til 5 venner, som seriøst vil være rige.
  2. Afsæt 3 timer til at spille spillet.
  3. Bliv enige om at spille dette spil en gang om måneden i et år. Repetition er basis for at lære.
  4. Efter at spillet er slut, diskuter et øjeblik hvad hver spiller gør i sit virkelige liv. Reducerer de for eksempel gæld og udgifter? Går deres opsparing opad? Har de fundet noget spændende at investere i?
  5. Spil nu spillet rigtigt. Efter at du er blevet fortrolig med spillet, kan hver spiller sætte sine reelle omkostninger og indkomst på spillekortene og spille spillet igen. Se, om hver enkelt rent faktisk kan komme ud af Rotteræset.
  6. Start til tiden og slut til tiden. Vær enige om at komme hver gang. Støt hinandens læreproces og livslange udvikling. Hav det sjovt, mens du udvikler dit virkelige finansielle geni.
I løbet af et år vil dit liv blive helt anderledes … din fremtid blive mere sikker … din hjerne blive knivskarp … du vil se muligheder alle vegne … alt dette på kun 3 timer om måneden!

Robert T. Kiyosaki
www.mhoffmann.dk